jazz

Jazz

Special dedicat locațiilor medii, Jazz este plăcut din punct de vedere estetic, cu un design curat și o configurație flexibilă.

Detalii
opera-touch

Opera touch

Totul se învârte în jurul unui ecran tactil de 13 inch, care lărgește oferta de băuturi și numărul de informații disponibile pentru consumator în comparație cu un distribuitor tradițional.

Detalii
BV100-profile

cititor bancnote BV 100

Va recomandam cititorul de bancnote BV 100 ca o solutie de plata pentru automatele de cafea pe baza de bancnote. Cititorul de bancnote BV 100 este utilizabil in cazul multor modele de aparate de cafea.

Detalii
Vending_Machine_Necta_Kikko_coffee

Kikko

Kikko oferă o soluție ideală pentru locații mici si mijloci, precum și pentru acele situații în care spațiul este limitat.

Detalii
BrioUp_Necta_coffee_machine

Brio Up

BRIO Up are un design elegant negru, îmbunatatit printr-o interfata intuitiva. Acesta ofera bauturi de calitate superioara, gratie aplicarii tehnologiilor Necta

Detalii
samba

Samba

Cu o gamă largă de produse oferite, Samba oferă o experiență flexibilă de vânzare pentru a satisface toate gusturile și nevoile

Detalii
Snakky

Snakky

Snakky furnizeaza o solutie perfecta pentru locatii mici si mijloci datorita dimensiunilor reduse. Datorita designului inovator poate fi amplasat impreuna cu automatul Kikko dar si de sine statator.

Detalii
solista

Solista

Cu designul sau atragator si modern, Solista poate fi instalat in orice locatie, reducand distanta dintre utilizator si automat.

Detalii
Koro-Espresso

Koro

Koro este ultima generatie de semi-automat destinat locatiilor cu numar redus de angajati. Datorita dimensiunilor reduse isi gaseste locul in orice locatie.

Detalii