PALETE AUTOMATE DE CARTON

Dual Vending vine in intampinarea cerintelor pietei de vending cu o alternativa ecologica si reciclabila a paletelor automate de plastic sau lemn atat de necesare automatelor de cafea:
PALETE AUTOMATE DE CARTON !!!
Acestea se pot achizitiona in ambele dimensiuni, de 90 mm cat si de 105 mm.

Detalii

Contor volumetric

contor volumetric pentru automate de cafea. Pret 3.70 EUR fara TVA valabil pentru o comanda minima de 50 bucati

Detalii

VENTILATOR 220V

Ventilator pentru automate de cafea, 220V. pret valabil pentru o comanda minima de 20 bucati. Pret 7.50 EUR fara TVA

Detalii

Lapte granulat Regilait Blue 2

Regilait Topping 2 Blue, continut lapte 22%.Acest produs este disponibil in pungi de 500 gr si baxuri de cate 10 pungi. Pret promotional 7.8 RON fara TVA, pentru comanda de minim 1 palet (40 baxuri).

Detalii

Ciocolata ICS – Alune

Ciocolata cu Alune ICS este o bautura instant cu aroma de ciocolata si alune, special create pentru aparatele tip vending. Cu un gust specific si placut, acest produs , datorita combinarii celor doua arome, ciocolata si alunele, satisface cele mai pretentioase gusturi. Creata pentru un moment cu adevarat deosebit !

Detalii

Palete lemn

Va punem la dispozitie palete automate din lemn de fag de 90 mm, 105 mm, cat si palete manuale din lemn

Detalii

Cappuccino Irish ICS

ICS Cappuccino Irish cu aroma de whisky este un preparat de tip cappuccino instant, cu lapte si cafea, dar cu o aroma delicata de whisky. Gustul renumitei Irish Coffee, insa fara alcool, poate fi obtinut acum si de la automate de cafea.

Detalii

Ciocolata ICS – Red

Ciocolata ICS Chocodrink Red este o pulbere cu gust de ciocolată neagră sau de ciocolata cu lapte care conține o proporție ridicată de cacao, ofera cu ajutorul automatelor de cafea bauturi pentru toate gusturile. Continut cacao 10%.

Detalii

Cafea Instant ICS

Cafeaua instant (ness) ICS este produsa in Olanda. Puteti achizitiona acest produs in baxuri de 10 bucati (250g), respectiv de 12 bucati (500g).

Detalii

Lapte Bebida Blanca rica (Ivory)

Laptele instant ICS Bebida Blanca Rica ( Ivory) este un preparat cu gust de lapte, destinat exclusiv automatelor de cafea, cu ajutorul caruia se pot prepara bauturi calde cu lapte, cu doar 5 gr se obtine o cafea cu lapte perfecta pentru a incepe o zi minunata. Continut lapte 24%.

Detalii

Ceai Lamaie ICS

Ceai lamaie instant ICS este un produs foarte apreciat in orice sezon deoarece poate fi consumat atat cald cat si rece, adesea fiind recomandat pentru gustul sau revigorant. Avand o aroma placuta este destinat special pentru utilizarea in automate de cafea.

Detalii

Cafea Boabe ICS

Cafeaua boabe ICS, 80% Robusta 20% Arabica, prajire Dark, ambalata in baxuri de 8 kilograme, este produsa in Olanda.

Detalii

Cafea Boabe Noir Bar

Cafeaua ICS Noir Bar contine un amestec de 60% Arabica si 40% Robusta, taria si aroma deosebita simtindu-se de la prima inghititura. Dedicata aparatelor tip vending, cafeaua ICS Noir ofera ocazia experimentarii gustului unui espresso clasic. Este o cafea pentru care merita sa faci pauze mici si dese intr-o zi grea de munca.

Detalii