Jazz

Special dedicat loca╚Ťiilor medii, Jazz este pl─âcut din punct de vedere estetic, cu un design curat ╚Öi o configura╚Ťie flexibil─â.

Detalii

Opera touch

Totul se ├«nv├órte ├«n jurul unui ecran tactil de 13 inch, care l─ârge╚Öte oferta de b─âuturi ╚Öi num─ârul de informa╚Ťii disponibile pentru consumator ├«n compara╚Ťie cu un distribuitor tradi╚Ťional.

Detalii

cititor bancnote NV9 USB+

Va recomandam cititorul de bancnote NV9 USB+ ca o solutie de plata pentru automatele de cafea pe baza de bancnote. Cititorul de bancnote NV9 USB+ este utilizabil in cazul multor modele de aparate de cafea.

Detalii

Kikko

Kikko ofer─â o solu╚Ťie ideal─â pentru loca╚Ťii mici si mijloci, precum ╚Öi pentru acele situa╚Ťii ├«n care spa╚Ťiul este limitat.

Detalii

Brio Up

BRIO Up are un design elegant negru, îmbunatatit printr-o interfata intuitiva. Acesta ofera bauturi de calitate superioara, gratie aplicarii tehnologiilor Necta

Detalii

Samba

Cu o gam─â larg─â de produse oferite, Samba ofer─â o experien╚Ť─â flexibil─â de v├ónzare pentru a satisface toate gusturile ╚Öi nevoile

Detalii

Snakky

Snakky furnizeaza o solutie perfecta pentru locatii mici si mijloci datorita dimensiunilor reduse. Datorita designului inovator poate fi amplasat impreuna cu automatul Kikko dar si de sine statator.

Detalii

Solista

Cu designul sau atragator si modern, Solista poate fi instalat in orice locatie, reducand distanta dintre utilizator si automat.

Detalii

Koro

Koro este ultima generatie de semi-automat destinat locatiilor cu numar redus de angajati. Datorita dimensiunilor reduse isi gaseste locul in orice locatie.

Detalii