Anunturi

In calitate de importator de aparate de cafea, colaboram cu firme de renume in domeniul vending-ului. Avem un parteneriat solid cu producatorul de automate de cafea Necta, dar si cu producatori de consumabile pentru aparatele de cafea: ICS, Veriplast International si Silplaster.

Ne dorim noi parteneri in toata tara, de aceea sunt interesati sa incheiem parteneriate cu alte companii care activeaza in acest domeniu. Propunerea noastra de colaborare consta in distribuirea la nivel national direct la operatorii de vending, firme, respectiv persoane ce detin automate de cafea.

Ne vom alege noii parteneri in functie de cateva criterii simple:

  • experienta minima in vending
  • logistica firmei
  • zona de acoperire

Pentru a putea evalua candidatura dumneavoastra in procesul nostru de recrutare de distribuitori de automate de cafea, nu este necesar sa va deplasati la sediul firmei noastre.
Puteti sa ne trimiteti prin e-mail o prezentare detaliata a societatii dumneavoastra in care sa includeti datele de contact, precum si numele persoanei cu drept de decizie. Va multumim si asteptam cu interes propunerile dumneavoastra de colaborare.