This is alternative content.

 Home Vanzare Instalare Consumabile Sisteme de plata Piese Service Finantare anunturi :: contact :: despre noi  
 
VANZARE 
  HOT AND COLD :: CAN & BOTTLE-SNACK & FOOD :: Ho.Re.Ca. :: SECOND HAND

Automate cafea second-hand solutii eficiente

Pentru toti cei care doresc sa reduca cheltuielile de productie, avem o oferta bogata de automate de cafea second-hand. Oferta noastra de automate de cafea second-hand cuprinde modele din gama de automate de cafea Necta. Pe langa automatele de cafea second-hand, va oferim si un dedurizator de apa in doua variante.

Automate cafea second-hand o gama variata

 

Automate cafea second-hand: Koro

Koro este ultima generatie de semi-automat destinat locatiilor cu numar redus de angajati. Datorita dimensiunilor reduse isi gaseste locul in orice locatie.

  Automate cafea second-hand Colibri

Automate cafea second-hand: Colibri

INFO Automatele de cafea second-hand din gama Colibri reprezinta o solutie eficienta in cazul in care cautati un model construit pe un sistem modular. Mai multe informatii in fisa de produs.

 
         
 
  Automate cafea second-hand Brio

Automate cafea second-hand: Brio 200

INFO Automatele de cafea second-hand din gama Brio 200 au un design modern si un sistem eficient de selectie a bauturilor pe baza de cafea. Mai multe detalii in fisa de produs.

   Automate cafea second-hand Colibri Instant

Automate cafea second-hand: Colibri Instant

INFO Cu ajutorul automatele de cafea second-hand Colibri Instant puteti obtine o varietate larga de bauturi calde pe baza de cafea instant. Mai multe detalii in fisa de produs.

 
         

 
   Automate cafea second-hand Brio 250 

Automate cafea second-hand: Brio 250

INFO Automatele de cafea second-hand Brio 250 au incoporat si un kit de alimentare cu apa in cazul in care nu beneficiati de racord la retea. Mai multe informatii in fisa de produs.

  Automate cafea second-hand Spazio 

Automate cafea second-hand: Spazio

INFO Cu automatele de cafea second-hand Spazio puteti prepara bauturi calde atat pe baza de cafea boabe cat si cafea instant.

 
       

 
   Automate cafea second-hand Saeco Group 500 New 

Automate cafea second-hand: Saeco Group 500 New

INFO Automatele de cafea second-hand Saeco Group 500 New au incoporat si un kit de alimentare cu apa in cazul in care nu beneficiati de racord la retea..

 
       

Automate cafea second hand - oferta Dual Vending

Dual Vending comercializeaza automate de cafea second - hand in trei variante:

  • Automate de cafea second-hand nereconditionate. Acestea pot fi murdare sau zgariate; pot avea cabluri scoase, etc. Fie le puteti reconditiona, fie le puteti achizitiona pentru a refolosi piesele de schimb pentru alte aparate de cafea;
  • Automate de cafea second-hand reconditionate, dar fara garantie. Aceste aparate de cafea sunt functionale, cu proba de functionare la livrare;
  • Automate de cafea second-hand reconditionate si cu garantie;

Indiferent de conditia automatelor de cafea second-hand din oferta Dual Vending, acestea va vor fi livrate atat dupa efectuarea platii integrale, cat si intr-o formula esalonata personalizata, pe care o puteti discuta punctual cu unul din agentii Dual Vending. Puteti afla mai multe detalii despre automatele de cafea second-hand aflate pe stoc, contactandu-ne telefonic sau prin e-mail. Regasiti informatiile necesare in acest sens pe pagina noastra de contact.

     Automate cafea second-hand Colibri         Brio 250, automate de cafea second-hand

 

     Automate de cafea second-hand cu garantie         Brio 202, automate de cafea second-hand

    

             Automate de cafea second-hand revizuite                     Automate de cafea second-hand cu garantie

 
[Home]   [Vanzare]   [Instalare]   [Consumabile]   [Sisteme de plata]   [Piese]   [Service]   [Finantare]   [Anunturi]

Planul site-ului

Dual Vending comercializeaza automate de cafea de calitate si consumabile pentru automate de cafea. Va punem la dispozitie automate cafea Necta, dozatoare de racoritoare, automate vending, aparate Granita, etc. Va oferim automate de cafea noi, dar si automate de cafea second-hand in conditii avantajoase. De asemenea, furnizam piese de schimb pentru aparate de cafea, precum si servicii de reparatii pentru automate de cafea. Profitati de servicii profesioniste de vanzare de automate de cafea prin Dual Vending

©2009 Dual Vending