4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra un automat

La prima vedere, o afacere cu automate de vending pare o modalitate excelentă de a câștiga bani cu ușurință. Realitatea este însă cu totul alta. Ca orice alta afacere, și afacerea cu automate de vending necesită timp, devotament și, cel mai important, un plan de afaceri clar. Iată câteva lucruri pe care ni le recomandă specialiștii din industria de vending înainte de a achiziționa primele aparate. Sunt 4 întrebări simple pe care ar trebui să și le pună oricine vrea să înceapă o afacere în acest domeniu.

Construiesc o afacere sau vreau doar niște bani în plus?

Activitatea în industria vendingului nu diferă prea mult de oricare alta activitate de business atunci când vine vorba despre încasări. Dacă achiziționezi unul sau două aparate și te concentrezi asupra lor cu jumătate de normă nu vei câștiga prea mult. Activitatea ta rămâne încă la nivel de hobby. Dacă vrei să obții un venit real, trebuie să dedici 100% din timpul tău, să scalezi și să investești.

Câte distribuitoare automate trebuie să cumpăr și să plasez?

Prima întrebare determină răspunsul la a doua. Unul, două, sau chiar zece aparate nu îți vor acoperi un salariu. Dar o companie de vânzări de succes ar putea avea peste 50 de aparate funcționale non-stop. Avantajul este că poți începe de un aparat și poți să scalezi afacerea cu trecerea timpului. Pe măsură ce profiturile cresc, poți cumpăra mai multe distribuitoare automate.

De unde pot achiziționa automatele potrivite pentru a-mi atinge obiectivele?

Dat fiind faptul că întregul tău venit se bazează pe calitatea aparatelor pe care le ai, alegerea aparatului este esențială. În acest sens, noi venim în sprijinul tău cu servicii de consultanță pe tot parcursul procesului tău de documentare și alegere a aparatului. Îți punem la dispoziție o gamă largă de aparate Necta (Colibri, Brio, Kikko, Koro, Concerto, Opera).

Să ofer doar cafea, sau să ofer și gustări?

Alege-ți un model de afacere care să aibă sens pentru tine. Fiecare tip de aparat, fie că este un automat de cafea, sau un automat de gustări necesită realimentare și întreținere diferită. Ca atare, este important să îți construiești un flux al activității și al costurilor pentru a vedea cum anume poți să faci față cerințelor de produse și ce anume poți să acoperi.

Lasă un răspuns