De ce produsele ICS au o savoare aparte?

Gama noastră ICS cuprinde o varietate de băuturi calde și reci, precum și produse conexe, cu un gust excelent, fluiditate și dezvoltate special pentru aparatele de cafea.

Cafea boabe

Pentru fiecare amestec sunt alese boabe de cafea care se completeaz─â reciproc ╚Öi ├«╚Öi accentueaz─â aromele. O combina╚Ťie aromatic─â de ├«nalt─â calitate.

 

 

 

 

Cafea instant

O ceașcă de cafea rapidă și plină de gust. Cafeaua instant ICS este amestecul perfect special dezvoltat pentru utilizarea în aparatele de cafea.

 

 

 

 

 

Lapte și toppinguri

Personalizeaz─â-╚Ťi b─âutura cald─â preferat─â cu un topping spumos delicios. Toppingurile ICS sunt perfecte pentru crearea unui cappuccino ├«n stil barista sau pe l├óng─â o ciocolata cald─â.

 

 

 

 

 

B─âuturi de ciocolat─â

Oferim o gam─â variat─â de ciocolat─â cald─â, de la cremoas─â la dulce-am─âruie.

 

 

 

 

 

Cappuccino

Cine poate rezista încântării spumoase a acestui favorit italian? Cappuccino ICS combină cafeaua intens prăjită cu spumă de lapte cremoasă.

 

 

 

 

 

Ceai instant

Special dezvoltat pentru prepararea în aparate, ceaiul instant ICS asigură prepararea perfectă fără inconvenientul plicurilor de ceai.

 

 

 

 

 

B─âuturi reci

R─âcore╚Öte-te ├«n zilele toride cu gama de b─âuturi r─âcoritoare de la ICS. Bucur─â-te de o cafea cu ghea╚Ť─â zdrobit─â sau ├«ncearc─â un shake cu cuburi de ghea╚Ť─â ad─âugate.

Las─â un r─âspuns