De ce produsele ICS au o savoare aparte?

Gama noastră ICS cuprinde o varietate de băuturi calde și reci, precum și produse conexe, cu un gust excelent, fluiditate și dezvoltate special pentru aparatele de cafea.

Cafea boabe

Pentru fiecare amestec sunt alese boabe de cafea care se completează reciproc și își accentuează aromele. O combinație aromatică de înaltă calitate.

 

 

 

 

Cafea instant

O ceașcă de cafea rapidă și plină de gust. Cafeaua instant ICS este amestecul perfect special dezvoltat pentru utilizarea în aparatele de cafea.

 

 

 

 

 

Lapte și toppinguri

Personalizează-ți băutura caldă preferată cu un topping spumos delicios. Toppingurile ICS sunt perfecte pentru crearea unui cappuccino în stil barista sau pe lângă o ciocolata caldă.

 

 

 

 

 

Băuturi de ciocolată

Oferim o gamă variată de ciocolată caldă, de la cremoasă la dulce-amăruie.

 

 

 

 

 

Cappuccino

Cine poate rezista încântării spumoase a acestui favorit italian? Cappuccino ICS combină cafeaua intens prăjită cu spumă de lapte cremoasă.

 

 

 

 

 

Ceai instant

Special dezvoltat pentru prepararea în aparate, ceaiul instant ICS asigură prepararea perfectă fără inconvenientul plicurilor de ceai.

 

 

 

 

 

Băuturi reci

Răcorește-te în zilele toride cu gama de băuturi răcoritoare de la ICS. Bucură-te de o cafea cu gheață zdrobită sau încearcă un shake cu cuburi de gheață adăugate.

Lasă un răspuns