Un scurt ghid pentru deschiderea unui magazin automatizat

Toată lumea poate vedea că se întâmplă: magazinele automate sau magazinele care constau în mare parte din automate vending, apar în toate locurile, nu doar în orașele mari.

Vorbim despre „micromarketuri”, mini magazine automatizate care sunt deschise 24 de ore din 7, pentru achiziționarea de orice fel de produs, fie că este vorba despre cafea, ceai, mâncare sau orice altceva.

Este un punct de vânzare non-stop care este în perfectă sincronizare cu consumatorii de astăzi. Numărul tot mai mare de retaileri mari și magazine de lanț care oferă ore de deschidere noaptea târziu sunt un indiciu clar al tendinței spre cumpărături 24 de ore din 24. Acesta este motivul pentru care acest tip de afacere vă poate oferi o oportunitate cu adevărat interesantă …

Cum să deschizi un magazin automat

Primul sfat pe care vi-l oferim este acesta: alegeți un spațiu de dimensiuni medii sau mici, pentru a reduce la minimum costurile, timpul și resursele de care trebuie să țineți cont de lucruri.

Cel mai important? „Locație, locație, locație”, după cum se spune. Magazinul dvs. trebuie să se afle într-un mediu atractiv. Înainte de a alege ce produse să vinzi, este mai bine să analizezi zona, oamenii și stilul lor de viață. Asigurați-vă că aflați ce întreprinderi prosperă la nivel local, la fel cum ați face dacă ați avea în vedere deschiderea unui magazin „real” sau a unui restaurant. De exemplu, doriți să vindeți cafea, ceai, cappuccino și există o cafenea frecventata și populară în apropiere, este posibil să vă confruntați cu o concurență dură.

Ce puteti vinde în magazinul vostru, pe langa cafea, ceai sau alta bautura calda?

Mâncare caldă și rece, băuturi și gustări, evident – dar ai luat în considerare electronice, DVD-uri, jocuri video; carduri de top și accesorii pentru telefon; chiar farmaceutice? Lumea vânzărilor nu are limite. Tehnologia actuală înseamnă că oricine poate oferi mâncare proaspătă, flori; mese gata preparate (și cam orice altceva care vă interesează să menționați) în condiții optime.

Sfatul pe care il oferim este acesta: calitatea automatului face toată diferența, deoarece creează o estetică plăcută în magazin. Soluțiile moderne de telemetrie permit supravegherea lungimii brațelor, asigurând că, oriunde s-ar afla, managementul poate acționa rapid pentru a evita anomaliile cum ar fi vânzarea produselor.

Automatele tip vending(Colibri, Brio3, Concerto, Opera) sunt alegerea ideală pentru acei oameni care doresc să înceapă o afacere de vânzare a cafelei de înaltă calitate. Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși: experiența, piese de schimb, consumabile și – desigur – automatele de cafea.

Indrazneste un salt. Piața este gata și așteaptă!

Lasă un răspuns